• «Αλειφωτό» φρέσκο κρεμώδες τυρί

    Οι τεχνικές χρήσης και οι διάφορες μορφές του τυριού είναι τόσες, όσο μεγάλη είναι και η τέχνη της μαγειρικής. Μια από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές του είναι αυτή της μορφής κρέμας.
    Το «Αλειφωτό» είναι ένα μαλακό κρεμώδες τυρί, ικανό να αποτελέσει ένα ξεχωριστό κολατσιό, απλώνοντάς το απλά πάνω σε μία φρυγανιά ή παξιμάδι. Συνοδεύει κάθε είδους φαγητό δίνοντας την δική του μοναδική πινελιά. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα.

  • «Σχαρωτό» τυρί για ψήσιμο

    Το τυροκομείο Ιστιαίας ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗΣ σας παρουσιάζει ένα νέο τυρί σχάρας που σίγουρα όμοιο του δεν έχετε δοκιμάσει.Το τυρί «σχαρωτό» είναι ιδιαίτερο ξεχωριστό τυρί που ψήνοντάς το σας δίνει μια μαστιχωτή υφή και ένα πλούσιο άρωμα σε συνδυασμό με το δυόσμο,το θυμάρι,τη ρίγανη ή το τσίλι που περιέχει.Παράγετε από πρόβειο γάλα και εκτός από ψητό στην σχάρα σαν σαγανάκι ή σκέτο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού σε τοστ, σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες κ.α., να το τρίψετε ή ακόμα να το συνδυάσετε άψητο με μαρμελάδα ή καυτερά ψητά.Οι επιλογές πολλές για το «σχαρωτό» ενώ η γεύση που δεν είναι αλμυρή θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά.